Tegels Rotterdam

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Tegels Rotterdam

Een natuurlijke uitstraling zocht onze klant uit Rotterdam voor de tegelvloer in zijn nieuwbouw woning. De look en charme van een houten parketvloer had de voorkeur, echter het onderhoud (schuren / oliën etc.) zou te veel tijd in beslag nemen voor onze Rotterdamse klant. Tevens is de woning voorzien van vloerverwarming. Vloerverwarming in combinatie met een tegelvloer geeft meer rendement dan vloerverwarming in combinatie met een houten vloer. De klant is samen met één van onze adviseurs op zoek gegaan naar een perfect ogende keramisch parket vloertegel.

Keramisch parket vloertegel

In principe is een keramisch parket vloertegel een traditionele vloertegel welke in stroken is gezaagd waarop een hout structuur in kleur is aangebracht. Met een vloertegel in houtlook creëert u de sfeer van een echt houten vloer, maar dan met de gemakken van een tegelvloer. Zo zijn deze vloeren krasvast, stootvast  en zijn ze geschikt voor natte ruimtes. Met de keramische parket vloertegel kunt u zelfs in uw badkamer het natuurlijke gevoel tot leven laten komen. De klant uit Rotterdam heeft vanwege praktisch oogpunt er zelfs voor gekozen om op de tweede verdieping (incl. badkamer) een keramisch ”houten” vloertegel te leggen i.p.v. een laminaatvloer. Het resultaat is prachtig geworden, zie de foto’s!.

Tegelvloer leggen

Wanneer u zelf niet de mogelijkheden heeft om de vloer te (laten) leggen, kunnen wij bij aankoop van een tegelvloer de aanleg tevens voor u verzorgen. Laat u adviseren door één van onze vakkundige verkoop adviseurs in onze recent (2013) totaal vernieuwde vloertegel afdeling.