Tegels ’s Gravenzande

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Tegels ’s Gravenzande

Buiten onze eigen vestigingsplaats Vlaardingen leggen wij natuurlijk ook vloertegels in andere plaatsen, zoals bij deze klant in ’s Gravenzande. In de woonkamer lag al een bestaande (lichte) tegelvloer welke de tand des tijds goed had doorstaan, echter wilde de klant toch een nieuwe vloertegel met een compleet andere uitstraling.

Tegelvoer in Romaans verband

De woonkamer en keuken bij deze klant in ’s Gravenzande hebben bij elkaar een groot vloer oppervlak van 60m2. Onze klant gaf aan een tegelvloer te willen die warmte uitstraalt, toch modern en praktisch in onderhoud is. Gekozen is daarom voor een vloertegel in een grijze kleur in diverse afmetingen, gelegd in een romaans verband. Wanneer een tegelvloer gelegd wordt in een romaans verband krijgt de vloer een speels oppervlak, door de vloertegel te kiezen in een licht genuanceerde uitvoering blijft de uitstraling rustig. Een tegelvloer in romaans verband is er in talloze variaties, zo zijn er verbanden met kleine formaten vloertegels, zoals; 20×20 / 20×40 / 40×40 / 40x60cm, maar ook met groot formaat vloertegels, zoals; 30×30 / 30×60 / 60×60 / 60x90cm. Deze vloertegel heeft een licht gestructureerd oppervlak waardoor deze veilig is in het gebruik en gemakkelijk in onderhoud.

Vloertegel over tegelvloer

Onze klant uit ’s Gravenzande had geen behoefte aan veel sloopwerk aan de bestaande situatie , waardoor wij samen met de klant hebben gekeken naar de beste mogelijkheden. Bij deze klant lag een bestaande tegelvloer welke goed vast ligt op de bestaande cement dek vloer, deze tegelvloer leende zich er daarom perfect voor om de nieuwe vloertegels te leggen over de bestaande tegelvloer. Het bijkomende voordeel van geen sloopwerk is dat de doorlooptijd sneller is, de klant kon daarom dus binnen een week weer genieten van een prachtige nieuwe tegelvoer.