Tegels Schiedam

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Tegels Schiedam

Natuurlijk leggen wij niet alleen tegelvloeren in Schiedam, maar deze vloer is te bijzonder om niet te noemen. Onze klant uit Schiedam heeft een uitgesproken smaak. Zo was het van belang dat de vloer niet alleen bijzonder zou zijn maar ook goed zou combineren met de rest van het bijzondere interieur.

Gepolijste tegels

Onze Schiedamse klant gaf bij het eerste bezoek aan onze showroom aan voorkeur te hebben voor een gepolijste tegel. Nu zijn de meeste gepolijste tegels egaal en hebben geen structuur. De klant gaf aan dat hij voor zijn grote appartement (200m2!) in Schiedam het liefste een tegelvloer wilde die gepolijst was maar vooral niet levenloos. Samen hebben we gekeken naar de verschillende mogelijkheden. Deze vloertegel sprak de klant het meeste aan, de vloertegel heeft namelijk niet alleen structuur en is gepolijst, maar heeft in de structuur ook een heel bijzonder metaal effect. Perfect voor onze klant, deze klant was namelijk ook fervent liefhebber van moderne kunst. Met deze tegelvloer zou het appartement in Schiedam zeker niet saai worden of zou de aandacht van de gekozen kunststukken niet de boventoon voeren. Het is een tegelvloer geworden die in perfecte balans is met de rest van het bestaande interieur.

Perfect gelegde tegelvloer

Zo’n bijzondere tegelvloer moet natuurlijk ook bijzonder mooi gelegd worden. Een tegel is een halffabricaat en dient dan ook vakkundig verwerkt te worden om goed tot zijn recht te komen. De klant dacht er ook zo over en vertrouwde ons het leggen van de vloertegels toe. Omdat bij het leggen van tegelvloeren in het appartement in Schiedam volgens het reglement van de vereniging van eigenaren aan specifieke eisen voldaan moest worden, is er gekozen voor een speciale geluidsisolerende onderlaag. Op deze wijze hebben de buren geen last van hinderlijk contactgeluid wat door de vloer overgedragen kan worden. Het resultaat is er een perfect gelegde tegelvloer in Schiedam.