Tegels Spijkenisse

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Tegels Spijkenisse

Voor tegels in Spijkenisse hoeft u niet ver te zoeken. Onze tegelshowroom in Vlaardingen met een oppervlakte van 1000 m2 ligt op 10 minuten reisafstand. In feite vlak bij u in de buurt. Door de ruime keuze aan wand- en vloertegels wordt Spijkenisse niet alleen optimaal bediend, maar zijn we sowieso een begrip voor de hele regio. Als tegelhandel bieden wij u een enorme diversiteit aan tegels en langskomen is in uw geval maar een hele kleine moeite.

Vloertegels Spijkenisse

Met ons assortiment vloertegels wordt Spijkenisse en omgeving op zijn wenken bediend met volop keuze in tegels van de hoogste kwaliteit. Vloertegels voor in uw badkamer, keuken, hal, toilet of woonkamer, in welke maat u ook maar wilt en met gerenommeerde tegelmerken. Alles is te vinden onder één dak. Ontdek ook het praktische gemak van onze ideaal gelegen showroom met tegels en badkamers.

Tegelhandel Spijkenisse

Vanaf de jaren ’70 tot op heden spelen wij als tegelhandel voor Spijkenisse een belangrijke rol, met laatst nog in 2013 een geheel verbouwde tegelafdeling. Een goed product afleveren heeft bij ons altijd de hoogste prioriteit. Dit geldt ook zeker voor ons assortiment aan tegels. Keramische tegels, Portugese tegels en nog veel meer keuze in diverse soorten wand- en vloertegels maakt Vlaardingen uniek voor de regio.

Tegelvloeren showroom

Naast onze overzichtelijke tegelkasten kun je in onze showroom ook tegelvloeren bewonderen. Met kleine en grote vloertegels, keramische natuursteen tegels – ook voor buiten op het terras – keramisch parket en met onze speciale woonvloertegels is er voor elke plek in en rondom het huis een geschikte tegel te vinden. Ook de Portugese Castelo tegels zijn bij ons verkrijgbaar. Voor tegels vlakbij Spijkenisse bent u bij ons dus helemaal aan het juiste adres.

Advies op maat

Inwoners van Spijkenisse en omgeving kunnen bij ons erg veel inspiratie opdoen. Niet alleen vanwege de tegelkasten en tegelvloeren om alvast een indruk te krijgen van hoe het staat, maar daarnaast ook om advies op maat. De medewerkers in onze showroom houden altijd rekening met de juiste verhoudingen in uw badkamer, keuken of woonkamer. Ook kunnen zij u het nodige vertellen over de diverse maten, de kwaliteit en het onderhoud van de verschillende tegels. Klanten uit Spijkenisse en omgeving kunnen ook gebruik maken van onze tegelzetters met wie wij nauw samenwerken.

Vakwerk in tegels verwerken

Als klant van onze tegelshowroom vlakbij Spijkenisse kunt u, door onze partnerschap met uitsluitend vakmensen, rekenen op perfect verwerkte tegels. Zo kunt u nog langer van uw tegelwerk genieten. Tegelwanden en tegelvloeren worden altijd netjes afgewerkt. Bovendien zien onze tegelzetters elke klus als een uitdaging. Ze kunnen omgaan met alle soorten tegels, types en afmetingen voor de beste prestatie in elke situatie.

Vloerverwarming

Net zoals wij garant kunnen staan voor perfect verwerkte tegels in Spijkenisse, kunnen wij ook wat voor u betekenen in het geval u vloerverwarming onder uw tegelvloer wil laten installeren. Niet alleen heerlijk voor elke badkamer, maar ook steeds vaker toegepast in woonkamers. Onze tegelhandel staat bekend als CBW-erkende winkel en biedt extra goede productgarantie. De medewerkers in onze tegelshowroom leveren een optimale service en nemen graag alles met u door.