Steenstrips

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Steenstrips

Onze tegelshowroom in Vlaardingen verkoopt diverse soorten stone panels of steenstrips. Makkelijk aan te brengen en voor iedere ruimte toepasbaar. Voor zowel binnen in huis, voor uw woon- en badkamer. Maar ook buiten voor uw tuinterras kunnen steenstrips al heel snel een trendy sfeer creëren. Decoratief en keramisch of sfeervol natuursteen met een natuurlijke uitstraling, steeds meer mensen ontdekken het gemak van stone panels.

Twee types steenstrips

Stone panels of steenstrips zijn verkrijgbaar als twee types. De zogenaamde decoratieve steenstrips. Deze  zijn rechtstreeks op de muur aan te brengen, voor zowel binnen als buiten. Tegenwoordig worden ze ook steeds meer ingezet bij de tuinarchitectuur. Verkrijgbaar in natuursteen, kunststeen met een natuursteen look of keramisch voor uw badkamer.

Steenstrips zijn makkelijk te verwerken

De unieke, dunne steenstrips die wij op in de collectie hebben, zijn enerzijds keramisch en decoratief voor het aanbrengen van extra accenten in uw badkamer. Maar ook voor buiten om de natuurlijke uitstraling van bijvoorbeeld uw terras te accentueren of voor het bekleden van uw gevel kunnen stone panels van natuursteen als wandbekleding uitkomst bieden. Omdat er bij de diverse steenstrips geen cement aan te pas komt en alles naadloos op elkaar aansluit zijn ze makkelijk te verwerken.

Voordelen stone panels / steenstrips

  • Stonepanels zijn altijd van een uitstekende kwaliteit
  • Ze sluiten naadloos op elkaar aan
  • Tussen de steenstrips zijn geen lijmresten zichtbaar
  • Alle steenstrips worden haaks afgezaagd
  • Afwezigheid van spleten
  • Dikte varieert van 1 tot 2 cm
  • Stonepanels creëren een mooi, egaal beeld

Steenstrips voor de badkamer

Voor badkamers adviseren wij keramische steenstrips. Dit in verband met de nadelige gevolgen van vocht. We hebben allerlei soorten decoratieve steenstrips in onze tegelshowroom aanwezig, hiervan garanderen wij altijd een korte levertijd. Steenstrips geven een persoonlijk accent aan uw badkamer, waardoor deze ruimte nog meer tot de verbeelding gaat spreken.

Wilt u meer inspiratie opdoen voor uw nieuwe tegels? Bekijk dan onze pagina vol toepasbare ideeën voor uw nieuwe tegels!

Prijs van steenstrips

De kosten van steenstrips of stonepanels lopen uiteen, afhankelijk aan welk soort materiaal u de voorkeur geeft. De prijs van steenstrips gaat per vierkante meter. Woont u in de regio Rotterdam of Den Haag en bent u toevallig op zoek naar stonepanels of steenstrips, kom dan gerust eens een keer naar onze tegelshowroom in Vlaardingen.