Tegel inspiratie

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Tegel inspiratie

U bent net eigenaar van een huis of appartement geworden? Gefeliciteerd, een nieuwe stap in uw leven. Hopelijk hebt u al eens stilgestaan bij het werk dat moet gebeuren. Het zal nodig zijn om de stijl volledig naar uw hand te zetten. Met een leuke tegel kan je een woning zo naar uw zin maken. Bij Bakker Vlaardingen hebben we een groot aanbod tegels, dat zal u zeer snel zelf kunnen meemaken. Bezoek ons vandaag nog.

Vloer ideeën

Hebt u al een vloer idee in uw hoofd? Goed zo, de eerste stap naar de uitvoering van uw nieuwe vloer. Maar in onze showroom hebben we misschien een mooi en stijlvol alternatief. Er zijn immers heel wat stijlen waaruit u kan kiezen. Luxueuze, moderne, neutrale of klassieke tegels. Voor ieders budget en smaak is er wel iets te vinden. Het gaat er vooral om dat u een tegelvloer kan vinden waar u een goed gevoel bij heeft. U moet immers nog vele jaren doorbrengen in uw eigen woning. Dan zien we er graag op toe dat u met een tevreden gevoel onze winkel verlaat.

Vloer inspiratie

Een tegelvloer ontwerpen lijkt makkelijk, maar sta uzelf ook toe om eerst wat vloer inspiratie op te doen. Honderden motieven op tegels, effen kleuren, licht en donker of een leuke kleur. In onze showroom zie je alles staan en ziet u de tegels misschien ook al bij u thuis liggen. Welke smaak u ook heeft, bij Bakker Vlaardingen stapt u buiten met een mooie tegelvloer.

Tegelvloer ontwerp

Tegels liggen natuurlijk niet alleen op de vloer. Ook voor wanden, zoals in de badkamer of keuken kan u tegels gebruiken. Kom bij Bakker Vlaardingen wandtegel inspiratie of keukentegel inspiratie opdoen en zet uw wandtegel ideeën om in een mooie wand. Heeft u vragen over hoe de volledige realisatie voltooid kan worden, dan beantwoorden we die graag in onze winkel.  We laten niets aan het toeval over als het gaat om het juiste tegel ontwerp te zoeken om uw woonkamer, keuken of badkamer volledig naar uw stijl af te werken. Een tegelvloer ontwerp is zo klaar en kan u misschien wel tot andere ideeën brengen. We kunnen ook mozaïektegel voorbeelden laten zien, u vraagt het maar.

Heeft u nog geen voorbeelden kunnen vinden en is het lastig om inspiratie tegels op te doen. Een foto op een website is maar een foto. Kom daarom langs in de showroom, want daar ligt alles klaar om gezien te worden. U vertrekt thuis met enkele ruwe vloer ideeën en u komt onze winkel buiten met een totaalbeeld van de werken en uitvoering. Voor ons is het belangrijk een klant te helpen en een vloer of tegel te leveren die nog lang in de smaak zal vallen.

Inspiratie tegels

Al was het maar om wat inspiratie op te doen voor de vloer in de woonkamer.  Als uw huidige vloer niet meer voldoet, bijvoorbeeld door kinderen die er zijn bijgekomen, dan kan het nodig zijn iets stevig en toekomstgericht te laten plaatsen. Een stevige maar moderne tegel kan al het verschil maken. Voor u kan het dan niet snel genoeg gaan, zet uw vloer idee om tot een totaal afgewerkte vloer bij Bakker Vlaardingen! Kom langs in onze tegel showroom.