Castelo tegels

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Castelo tegels

Ervaar in onze tegelshowroom de klassieke sfeer van Castelo tegels. Portugese, handgemaakte tegels met schitterend patronen en prachtige kleuren, geënt op de Moorse stijl. Voor vloeren en wanden in uw woonkamer, badkamer of hal. Met de levenslange garantie op alle vloer- en wandtegels haalt u met Castelo de meest bijzondere klasse in huis.

Vijf collecties

Het assortiment Castelo tegels in onze showroom is onder te verdelen in vijf collecties. Portugese vloer- en wandtegels in diverse stijlen met bijzondere patronen, zoals de:

  • Couleur tegels
  • Classic tegels
  • 15 x 15 tegels
  • Wandtegels
  • 30 x 30 tegels

Couleur tegels

Deze vloertegels zijn verkrijgbaar in 11 basistinten en maar liefst 72 verschillende patronen. Daarmee creëert u de meest schitterende tegelvloeren in elke ruimte die u maar wenst. Sprekende kleuren met bijpassende tinten voor karakteristieke vloeren. Deze collectie Castelo tegels van 20 x 20 cm zijn allen 2 cm dik.

Classic tegels

Maak kennis met de schitterende stijl en schoonheid door de antieke patronen uit deze Classic-serie. De vloertegels hebben prachtige randen en vallen op vanwege hun pastelkleurige tinten. Deze Castelo tegels kennen 6 warme basistinten, maar zijn ook verkrijgbaar in opvallend wit en zwart. Ook deze tegels hebben dezelfde afmetingen en dikte als de tegels uit de Couleur-line.

15 x 15 tegels

Onze 15 x 15 tegels van 1,5cm dikte worden gekenmerkt door prachtige patronen in tinten als room wit, grijs, poedrig paars, zand en grijs. Ideaal voor het creëren van een Art Deco stijl. In zes effen kleuren met 12 designs laten de Castelo tegels de jaren ’20 herleven.

Wandtegels

Fraaie, handgemaakte tegels met een dikte van 1,3 cm. De effen gekleurde wandtegels zijn 10 x 10 cm, terwijl de tegels met patronen in de maat 10 x 20 cm verkrijgbaar zijn. Ideaal voor plinten of als lambrisering en perfect bij wanden wanneer u de kleuren en patronen in dezelfde ruimte terug laat komen. De wandtegels van Castelo kunnen overigens ook gebruikt worden voor vloeren.

30 x 30 tegels

Met de nieuwste collectie 30 x 30 tegels haalt u het beste in huis. Traditioneel, handgemaakte, Portugese tegels van 2,5 cm dik. Een groter formaat tegels, verkrijgbaar met andere patronen; ook in de kleur van mooi, effen grijs.

Zichtbaar beter

Met enige trots presenteren wij graag de verschillende collecties van Castelo. Tegels die voor u uitgestald liggen in onze fraaie showroom in Vlaardingen. Een tegelshowroom die voor inwoners in de regio Totterdam en Den Haag ook nog een heel gemakkelijk te bereiken is.