Ceramic Visions tegels

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Ceramic Visions tegels

De samengestelde collectie van de tegels van Ceramic Visions mag gerust bijzonder genoemd worden. Ceramic Visions zorgt voor een behoorlijk kompleet assortiment wand- en vloertegels van verschillende fabrikanten die topkwaliteit leveren.

Assortiment Ceramic Visions

Het eerste assortiment tegels van Ceramic Visions werd in de eerste helft van de jaren negentig samengesteld. Inmiddels mag het gerust het paradepaardje van de branche heten. Dit niet alleen vanwege de producten maar ook om de leveringsbetrouwbaarheid van de leverancier, slechts zelden is een product niet beschikbaar. De samenstelling van de Ceramic Vision tegelcollectie varieert. Dit is afhankelijk van het aanbod van de verschillende fabrikanten. Het Ceramic Visions tegelassortiment bevat wand- en vloertegels met voor ieder wat wils. Onze leverancier stelt dit assortiment zorgvuldig samen waar wij als afnemer nauw bij betrokken zijn. Ceramic Visions plaatst niet alleen de meest verkochte tegels in zijn assortiment maar zorgt voor een divers assortiment wandtegels en vloertegels wat aangevuld wordt met o.a. mozaïektegels. Met de tegels van Ceramic Visions kunt u voor de dag komen!

Ceramic Visions tegels bij Bakker

Bij Bakker treft u het hele assortiment Ceramic Visions tegels aan en zelfs meer! Van verschillende fabrikanten werken wij ook met de tegels die niet standaard opgenomen zijn in het assortiment van Ceramic Visions. En verschillende tegels van Ceramic Visions zijn ook nog eens uit voorraad leverbaar bij Bakker!