Imola tegels

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Imola tegels

Ons bedrijf werkt als sinds jaar en dag met de tegels van Imola. De oude relatie van ons bedrijf en Imola biedt veel voordeel waardoor wij in staat zijn u topkwaliteit en designtegels van Imola te leveren tegen een heel gunstige prijs.

Imola tegels uit voorraad leverbaar

Zoals veel van onze tegels is een deel van de tegels van Imola uit voorraad leverbaar. Zo hebben wij verschillende wand- en vloertegels in grote hoeveelheden ingekocht waardoor wij vaak in  staat zijn dezelfde dag nog te leveren. De tegels van Imola blinken niet alleen uit door de snelle levertijd. Imola produceert met de nieuwste technieken en is zodoende in staat om hele grote formaten, maar ook unieke designs te maken. De tegels van Imola kunnen wij niet direct aan een specifieke stijl toekennen. De fabriek heeft duizenden verschillende wand- en vloertegels in het assortiment. Zodoende is er ook een groot assortiment Imola tegels wat aansluit op de gemiddelde Nederlandse wensen. Daarmee zijn de Imola tegels beslist nog niet saai! Elk jaar brengt Imola een groot assortiment nieuwe tegels op de bekendste tegelbeurs In Bologna. Ons bedrijf bezoekt de stand van Imola elk jaar om direct weer inkopen te kunnen doen voor het komende jaar.

Speciaal voordeel

Grote hoeveelheden voor kleine prijzen. Doordat wij de meeste Imola tegels rechtstreeks inkopen ontstaat er een belangrijk voordeel door het uitblijven van de tussenhandel. Dit voordeel wordt bij Bakker UW VOORDEEL!