Inca tegels

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Inca tegels

Inca tegels vertegenwoordigt een prachtig assortiment wand- en vloertegels. Deze collectie wordt samengesteld door onze leverancier met tegels van verschillende fabrikanten. De collectie Inca tegels kenmerkt zich door zijn geweldige, niet voor de hand liggende, producten en samenstelling..

Inca tegels voor uw badkamer en woonkamer

De tegels in het Inca assortiment zijn geschikt voor alle ruimten. Het assortiment wandtegels bevat o.a. prachtige betonlook tegels, natuursteenlook en uiteraard ook witte wandtegels. Qua vloertegels heeft Inca echt het neusje van de zalm. Mooie tegels met houtstructuur (keramisch parket), natuursteen look en een hele mooie collectie betonlook vloertegels. Bakker heeft de hele collectie Inca tegels gepresenteerd in zijn showroom. Buiten de reguliere presentatie in de tegelkasten heeft Bakker een groot assortiment Inca vloertegels gepresenteerd op de vloer, in vloervlakken van ca. 4 m2. Zo krijgt u het mooiste beeld van wat Inca vloertegels kunnen doen qua uitstraling in uw woning.

Inca tegels met voordeel

Door de nauwe samenwerking met de importeur van Inca tegels zijn wij in de gelegenheid de tegels uit de Inca collectie zelf in te kopen bij de verschillende fabrieken uit het assortiment. Dit resulteert niet alleen in snelle levertijden, maar bij grote hoeveelheden ook nog eens in veel klantvoordeel!