Porcelonosa tegels

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Porcelanosa tegels

Kom naar onze showroom in Vlaardingen en ontdek de nieuwe collectie tegels van Porcelanosa in Nederland. Het Spaanse tegelmerk Porcelanosa bestaat al meer dan 35 jaar en levert tegels in alle delen van de wereld. Zowel hun vloertegels als hun wandtegels blinken uit in kwaliteit. De Porcelanosa tegels zijn een aanwinst voor het hele huis.

Porcelanosa wandtegels

Met de Porcelanosa wandtegels haalt u de beste kwaliteit wandtegels in huis. U kunt kiezen voor de keramische tegels met een houtlook, natuursteen look tot zelfs een metallic look. Bijzonder bij de tegels van Porcelanosa is de collectie van X-light die met dunne wandtegels in groot formaat de show stelen. Uiteraard kunt u ook terugvallen op natuursteen, marmer, graniet, travertijn en leisteen.

Porcelanosa vloertegels

Net als de wandtegels beschikken de Porcelanosa vloertegels over dezelfde uitstekende eigenschappen. Ook hierin zijn allerlei formaten verkrijgbaar. Bij STON-KER kunt u kiezen uit meer dan 25 tegelseries. Ook naar PAR-KER met zijn keramisch parket is erg veel vraag. Vooral de serie Porcelanosa Amsterdam blanco en gris wordt veel toegepast in zowel de huiskamer, keuken als badkamer.

Waarom Porcelanosa tegels?

De bijzondere kwaliteit van Porcelanosa tegels ligt aan het feit dat zij zich gespecialiseerd hebben in het fabriceren van porseleinen tegels die maar één maal gebakken worden, in veel maten en op allerlei manieren afgewerkt. Zoals de innovatief ontworpen, high tech tegels, vervaardigd door de Porcelanosa Venis divisie die zich heeft gespecialiseerd in keramische tegels.

Welke soorten tegels?

Het assortiment Porcelanosa tegels bestaat uit: STON-KER (keramische tegels met een natuursteen look) PAR-KER (keramische tegels met een houtlook) URBA-TEK (Dunne porseleinen keramiek; XLIGHT) Leisteen Natuursteen Glasmozaïek Keramisch mozaïek

Keramische steen

Porcelanosa tegels van het onderdeel STON-KER zijn buitengewoon sterk. De vloer- en wandtegels bezwijken zelfs niet onder extreme omstandigheden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende basiskleuren. Deze tegels van Porcelanosa zijn resistent tegen alles en presteren kwalitatief nog veel beter dan porseleinen keramiek. Ideaal voor binnen en buiten!

Keramisch parket

Steeds meer klanten kiezen voor keramisch parket. In deze keramische tegels van Porcelanosa heeft u een ruime keus. Het grote voordeel van dit soort vloertegels en wandtegels is dat de warme, knusse sfeer van hout gehandhaafd wordt. Het is krasvrij en slijtvast, verkleurt niet door de zon en vergt zeer weinig onderhoud. Bovendien zijn dit soort Porcelanosa tegels uitermate geschikt voor badkamers en keukens, omdat het ook vochtbestendig is.

Keramische steen

Porcelanosa tegels van het onderdeel STON-KER zijn buitengewoon sterk. De vloer- en wandtegels bezwijken zelfs niet onder extreme omstandigheden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende basiskleuren. Deze tegels van Porcelanosa zijn resistent tegen alles en presteren kwalitatief nog veel beter dan porseleinen keramiek. Ideaal voor binnen en buiten!

Porcelanosa Venis tegels

De divisie van Venis Porcelanosa tegels is gevestigd in Spanje en behoort tot het topsegment tegels. De keramische tegels van Venis Porcelanosa stralen een en al luxe uit en ogen zeer exclusief. De vloertegels en wandtegels zijn technologisch hoogstaand ontwikkeld en bestaan voor 95% uit gerecycled materiaal. Kwaliteit en innovatie staan voorop. Porcelanosa Venis tegels maken niet alleen schitterend keramisch parket maar ook prachtige metallic look tegels.

Porcenalosa tegels prijzen

Voor meer informatie over Porcenalosa tegels en prijzen, kunt u altijd contact opnemen. Of kom langs in onze tegelshowroom in Vlaardingen en laat u voorlichten door een van onze medewerkers.