Tegels Westland

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Tegels Westland

Voor tegels kan het Westland het beste uitwijken naar onze tegelshowroom in Vlaardingen. Op nog geen 20 kilometer afstand vindt u bij ons het meest uitgebreide tegelassortiment uit de omgeving. Tegels voor in uw huis, voor vloeren en wanden in elke ruimte die u maar wenst. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste tegel en zijn pas tevreden wanneer u dat bent.

Vloertegels voor Westland in alle maten

Meer en meer badkamers en woonkamers maken gebruik van grote vloertegels. Ook Westland is hiervan inmiddels doordrongen. Steeds meer tegelvloeren en tegelwanden bestaan uit tegels met een grote maat. Een vloertegel formaat van 60×60, 45×90, 75×75, 80×80 en 90×90 zijn tegenwoordig heel normaal. Daarnaast kunt u uiteraard ook nog altijd terugvallen op de standaard formaat tegels.

Dichtstbijzijnde tegelwinkel voor Westland

Woont u in Westland? Dan zijn wij de dichtstbijzijnde en enige tegelwinkel met zo’n ruim aanbod van tegels. Omdat wij direct inkopen bij de verschillende Zuid-Europese fabrieken, zijn onze wand- en vloertegels altijd redelijk van prijs en staan wij garant voor de hoge kwaliteit. Op nog geen 20 minuten rijden kunt u in onze tegelshowroom in Vlaardingen de diverse tegels op een overzichtelijke manier bekijken. Met speciaal opgestelde tegelwanden en tegelvloeren komt u alvast in de juiste sfeer voor de tegel naar uw keuze. Kortom, de ideale tegelwinkel voor Westland.

Voor elke ruimte een tegel

Wanneer u bij onze tegelshowroom in Vlaardingen langskomt, trekken onze medewerkers alle tijd voor u uit om u te helpen bij het vinden van de juiste tegel. Badkamertegels, keukentegels, tegels voor in uw woonkamer, tegels in uw garage of voor een terras, elke ruimte in huis kunt in principe laten betegelen. Welke tegels in het Westland voor welke ruimte uiteindelijk het meest geschikt is, zoeken wij samen met u uit!

Tegels met een ‘look’

Heel bijzonder zijn de zogenaamde tegels met een ‘look’. Naar deze vloer- en wandtegels is steeds meer vraag. Tegels met een houtlook, beter bekend als keramisch parket, creëren in uw badkamer, hal of woonkamer de natuurlijke sfeer van hout, qua aanblik niet te onderscheiden van echt hout vanwege de naadloze aansluiting, maar wel met de voordelige eigenschappen van een keramische tegel, zoals slijtvast, krasvrij en makkelijk in onderhoud.

Daarnaast rekenen wij onze tegels met een natuursteen ‘look’ ook tot één van onze paradepaardjes op tegelgebied. Ook hier weer de prachtige uitstraling van een natuurstenen vloer of wand met dezelfde voordelen als van keramische tegels. Weten hoe dat staat? Kom dan langs in onze tegelshowroom in Vlaardingen met een oppervlakte van meer dan 500 m2!

Met Castelo tegels haalt Westland bijzondere klasse in huis

Steeds meer inwoners in Westland ontdekken de bijzondere klasse van Castelo tegels. Portugese, handgemaakte tegels in prachtige kleuren en met schitterende patronen, in de authentieke Moorse stijl. Met levenslange garantie op alle wand- en vloertegels. Het assortiment Castelo tegels bestaat uit de volgende vijf collecties:

• Couleur tegels
• Classic tegels
• 15 x 15 tegels
• Wandtegels
• 30 x 30 tegels

Komt u uit het Westland en bent u ook nieuwsgierig naar onze tegelcollectie? Kom dan bij ons langs in de showroom!