Wandtegels

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Wandtegels

Het komt steeds vaker voor bij huishoudens dat men op zoek is in naar wandtegels. Het is namelijk steeds moderner om deze op te nemen in jouw stijl in plaats van behang of verf. De wandtegels kunt u helemaal in de stijl van uw badkamer, keuken of toilet implementeren. Het assortiment is bij Bakker zo breed, dat er altijd wel iets tussen zit dat voldoet aan uw wensen. Naast de standaard wandtegels zijn er ook nog grote wandtegels voor de badkamer, wandtegels met een groot formaat en normale badkamer wandtegels.

Assortiment wandtegels

Ons assortiment kun je gerust enorm noemen. Honderden tegelpanelen, tientallen badkameropstellingen en onze outlet- borden zorgen er voor dat u altijd slaagt. Zo kunt u goede en mooie badkamer wandtegels vinden, wandtegels met een groot format uitzoeken of grote wandtegels in de badkamer laten plaatsen. Veel van onze tegels zijn uit voorraad leverbaar of hebben een hele korte levertijd. Bent u op zoek naar andere wandtegels dan die u overal al gezien heeft? Dan bent u bij ons op het juiste adres. In plaats van veel dezelfde wandtegels voor de badkamer of bijvoorbeeld alleen maar wandtegels met een groote formaat te presenteren, hebben wij als doel gesteld zo veel mogelijk verschillende en niet voor de hand liggende combinaties te presenteren. Zo weet u zeker dat uw project een eigen gezicht krijgt en de wandtegels volledig aansluiten op uw wensen. Daarbij presenteren wij u trendsettende series zoals de VT Wonen tegelcollectie en vele andere collecties van topfabrieken en leveranciers.

Grote witte wandtegels

Een van de veel voorkomende wandtegels in ons assortiment zijn de grote witte wandtegels, we merken dat de vraag hiernaar enorm is. Deze tegels zijn op verschillende manieren uit te kiezen en worden in onze showroom mooi gepresenteerd. De grote wandtegels in de badkamer worden vaak gekozen in het wit, dit gebeurt omdat het een mooie, schone en moderne look geeft. Naast de grote witte wandtegels zijn de tegels natuurlijk ook een veel andere kleuren beschikbaar. Andere populaire kleuren zijn de grote zwarte wandtegels en de grote grijze wandtegels.

Advies inwinnen over wandtegels

Onze medewerkers zijn altijd zeer nauw betrokken bij het advies voor de aankoop van uw wandtegels. Of het nou gaat om de standaard wandtegels, grote witte wandtegels, wandtegels met een groot formaat of badkamer wandtegels we staan altijd voor u paraat. Zo zijn we onder andere geïnteresseerd in uw ideeën met betrekking tot onderhoud en ruimtelijk effect, maar ook in uw huidige inrichting. Als wij inzicht krijgen in uw huidige inrichting, kunnen we bespreken of u dezelfde stijl wilt hanteren of niet. Als u compleet andere stijl aan wilt gaan houden, ondersteunen wij u van begin tot eind. Ook als u wandtegels wilt integreren in uw huidige inrichting weten wij u van deskundig advies te voorzien. Maak een afspraak of kom een keer langs in onze showroom.