Woonkamer tegels

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Woonkamertegels

De vloer van uw woonkamer vernieuwen met stijlvolle vloertegels begint met inspiratie en ideeën opdoen. In onze winkel vindt u een groot aanbod vloertegels voor de woonkamer waar wij voorbeelden van laten zien in onze showroom. In onze tegelshowroom in Vlaardingen vindt u een breed assortiment aan woonkamer tegels voor elk soort interieur. Met honderden tegelvloeren voor uw woonkamer krijgt u een perfect overzicht van de diverse stijlen. Naast een overzichtelijk beeld geven onze medewerkers ook alle informatie over de eigenschappen van de verschillende woonkamer vloertegels. Keramisch parket en ook wandtegels zijn erg populair.

Grote- en kleine woonkamertegels

Wie goed oplet, begrijpt dat het formaat van vooral woonkamer tegels groter is geworden. Woonkamers lijken ruimer en mooier, terwijl de grote woonkamer vloertegels tegenwoordig ook vrijwel naadloos op elkaar aan kunnen sluiten. Maten als 75 x 75, 80 x 80, 45 x 90 of 90 x 90 cm zijn heel normaal. Wij verkopen uitsluitend de beste kwaliteit tegels en omdat wij direct via de fabrikant inkopen blijft ons assortiment altijd betaalbaar.

Grote tegels voor in de woonkamer

Er zijn verschillende typen woonkamer vloeren, waarvan een van de populairste tegels is. Tegels worden vaak gekozen omdat het stevig materiaal is dat tegen een stootje kan, maar wat ook makkelijk te reinigen is. Verder zorgen tegels in uw woonkamer ook voor een bepaalde look in het huis. Afhankelijk van het type vloertegel dat u kiest, bepaalt u de stijl van uw huis. Zo kunt u kiezen voor grote moderne tegels, strakke tegels, neutrale tegels of klassieke vloertegels. Elke stijl die u voor ogen hebt, ligt bij ons in de winkel. Het is van belang dat u een tegel kan kopen waarmee u zich 100 procent gelukkig voelt. De tegels gaan immers jaren mee dus zullen deze lang de vloer van uw huis zijn. Bent u overtuigd dat u een tegelvloer in de woonkamer wilt? Kies dan voor de kwaliteit van Bakker Vlaardingen. Ook kunt u bij ons terecht voor professioneel advies, zo weet u precies wat er gedaan zal worden tijdens de oplevering van uw woonkamer vloer.

Grijze vloer in de woonkamer

Tegels voor de woonkamer zijn er in alle kleuren en afmetingen. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor een grijze tegelvloer in uw woonkamer, maar ook voor lichtere kleuren. Wanneer u niet direct weet welke tegels het beste in uw woonkamer passen, dan kunt u zich laten helpen bij Bakker Vlaardingen. Met wat professioneel advies en enkele ideeën, stapt u de winkel uit met een totaalbeeld van een afgewerkte vloer in uw woonkamer. Voor ieders budget zijn er tegels aanwezig, dus kom zeker een kijkje nemen in onze showroom. Dan kunt u de tegels voor uw woonkamer bekijken en direct bestellen.

Nieuwe tegelvloer voor de woonkamer

Bij vrienden of familie heeft u vast eens een mooie tegelvloer in de woonkamer zien liggen. Maar zou die stijl ook bij u thuis passen? Iedereen heeft een andere smaak, zo kunt u van klassiek tegels houden, terwijl uw partner meer houdt van moderne tegels in de woonkamer. Dat moet u uiteraard goed bespreken zodat u beide gelukkig bent met de nieuwe tegelvloer. Kiest u voor een donkere vloer of een witte vloer? De woonkamer moet een plaats zijn waar u zich goed kan voelen. Laat uzelf daarom goed adviseren en kom langs in de showroom van Bakker Vlaardingen.

Vloertegels en wandtegels voor uw woonkamer

Als een houten vloer geen optie is, kies dan voor een stenen vloer in de woonkamer. Qua onderhoud heeft het zeker zijn voordelen en ook voor de duurzaamheid maakt u met een stenen vloer een goede keuze. Wanneer de woonkamer vloer klaar is, kunt u bijna direct beginnen met het inrichten van uw woonkamer naar wens.

Zoekt u naast vloertegels ook wandtegels voor de woonkamer? Bij Bakker Vlaardingen vindt u naast een ruim assortiment vloertegels ook een groot aanbod aan wandtegels voor de woonkamer. Zo kun u de woonkamer nog verder inrichten naar uw smaak.Onze wandtegels kunt u bekijken in onze zogenaamde tegelkasten, welke zijn verwerkt in panelen, zodat u een goede indruk kunt krijgen hoe het staat. Ook hier weer in groot formaat en in diverse merken verkrijgbaar. In onze ruimtelijke en lichte tegelshowroom van 500 m2 komen alle woonkamer tegels perfect tot hun recht en helpen wij u graag bij het bepalen van uw keuze.

Legservice en vloerverwarming

Als vloertegelspecialist voor de regio Rotterdam en Den Haag kunnen wij ook zeker iets betekenen bij het tegelzetten. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij voor een perfect afgewerkte vloer.

Onze leg service beperkt zich niet uitsluitend tot het leggen van uw woonkamer vloertegels. Ook voor het laten installeren van uw vloerverwarming leveren wij vakwerk af.

Voordelen woonkamer tegels

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Duurzame kwaliteit
  • Comfortabel in combinatie met vloerverwarming
  • Kras- en slijtvast

Woonkamertegel outlet

Tegels woonkamer: wat kost dat? Woonkamer tegels die eenmalig ingekocht zijn, of beperkt verkrijgbaar, verkopen wij tegen zeer scherpe prijzen. In onze tegelshowroom gaan restpartijen al voor €5,- per vierkante meter de deur uit, dit zijn gangbare vloertegels en wandtegels van een uitstekende kwaliteit. Ga voor een goedkope prijs met een uitstekende kwaliteitsverhouding en bezoek onze woonkamertegel outlet!

Kom langs in onze showroom

Voor grote woonkamer tegels zult u door ons uitgebreide assortiment altijd kunnen slagen. Met zowel het tegelzetten als het laten installeren van uw vloerverwarming bieden wij u een complete service en bent u verzekerd van topkwaliteit voor uw tegelvloer in de woonkamer. Ook voor onze aanbiedingen bent u in onze tegelshowroom in Vlaardingen meer dan welkom. Tevens geniet u van de restpartijen met woonkamer vloertegels in onze woonkamertegel outlet!