Tegels Zoetermeer

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Tegels Zoetermeer

Voor goede kwaliteit tegels in Zoetermeer kom je natuurlijk naar onze tegelshowroom in Vlaardingen. Op slechts een half uur rijden vindt u het meest uitgebreide en gevarieerde tegelaanbod tot in de wijde omgeving. Schitterende tegelcollecties, grote vloertegels, exclusieve mozaïektegels, wandtegels en tegels met een hout- of natuursteen look, alles is verkrijgbaar. Ook voor onze legservice zijn we als tegelhandel een begrip voor de regio.

De mooiste vloertegels voor Zoetermeer

Kom kijken naar onze honderden tegelvloeren en laat u inspireren door de verschillende tegelcollecties. Hier vindt u de mooiste vloertegels voor Zoetermeer. Talloze vloervlakken in diverse stijlen, van strak en modern tot landelijk en klassiek. Ook onze vloertegels met een houtlook verdienen speciale aandacht, omdat het nauwelijks van echt hout te onderscheiden is. Hetzelfde geldt voor de vloertegels met een natuursteen look, maar dan wel de voordelen van een tegel, zoals makkelijk in onderhoud, krasvrij en slijtvast.

De grootste tegelhandel nabij Zoetermeer

Onze vestiging in Vlaardingen wordt gerekend tot de grootste tegelhandel nabij Zoetermeer. Op circa 20 kilometer afstand treft u een showroom aan met een tegelafdeling van maar liefst 1000 m2. Naast de ruime keus in tegels hebben wij door ons 50-jarig bestaan de nodige kennis in huis om u te adviseren over de juiste tegel en alle mogelijkheden op tegelgebied. Onze medewerkers nemen al uw wensen serieus. Ook kunnen zij voor u uitrekenen wat het kost om een tegelvloer aan een professionele tegelzetter uit te besteden.

Voordelen van grote vloertegels

Groot formaat vloertegels worden vooral in woonkamers, maar ook steeds meer in badkamers toegepast. Uw woonruimte en badkamerruimte lijken ruimer en mooier. Bovendien sluiten vloertegels tegenwoordig, mits vakkundig gelegd, ook naadloos op elkaar aan en kun je spreken van één geheel. Voor met name het keramische parket en de tegels met een natuursteen look is dit een uitkomst. Gewilde maten vloertegels voor Zoetermeer zijn:

• 75 x 75
• 80 x 80
• 45 x 45
• 90 x 90

Uitraard bieden wij alle verkrijgbare maten vloertegels in ons assortiment.

Portugese vloertegels

Bijzondere vloertegels in ons tegelassortiment met een hele aparte stijl zijn onze Portugese tegels, beter bekend als Castelo tegels. Opvallend zijn de diverse patronen waar u uit kunt kiezen. De tegels worden gemaakt op traditionele wijze, worden milieuvriendelijk vervaardigd en geperst onder hoge druk. Hoogwaardige kwaliteit tegels voor Zoetermeer en omgeving met levenslange garantie op slijtage. Samen met onze medewerkers in onze tegelshowroom in Vlaardingen kunt u een speciaal ontwerp samen laten stellen.

Vloerverwarming bij vloertegels

Vloertegels en vloerverwarming zijn in feite een onlosmakelijke combinatie. Zeker wanneer je met ons klimaat rekening houdt, is het maar wat aangenaam en comfortabel om dit te laten installeren. De kosten van vloerverwarming voor uw tegelvloer zijn de afgelopen jaren nauwelijks gestegen. De meest gebruikelijke toepassing is de vloerverwarming die wordt aangesloten op uw CV. Het grote voordeel is dat met name de lagere gedeelten van uw woon- of badkamerruimte aangenaam verwarmd zullen worden, waardoor u ook veel minder hoeft te stoken. Bovendien kunnen radiatoren achterwege blijven, wat u meer mogelijkheden biedt qua indeling. Voor kleinere ruimtes kan men ook kiezen voor elektrische vloerverwarming onder de tegels in Zoetermeer. Kom langs voor een gedegen advies!